Start arrow RODO
RODO PDF Drukuj
wtorek, 29 maj 2018
  Spełniając obowiązek informacyjny wynikający z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) niniejszym  informujemy, że
1.Administratorem Pani/Pana/Państwa danych osobowych jest Urząd Gminy Bądkowo, ul. Włocławska 82, 87-704 Bądkowo, e-mail: tel: 54 27 24 100. Może się Pani/Pan kontaktować z nami w następujący sposób: listownie, telefonicznie, emailem.
2.Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w Urzędzie Gminy w Bądkowie, e-mail:
3.Pana/Pani/ dane osobowe  będą  przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a), b), c), e) i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych w celu komunikacji i otrzymywania informacji o działalności Urzędu Gminy w Bądkowie.
5. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
6. Dane udostępnione przez Panią/Pana będą podlegały udostępnieniu innym odbiorcom tzn. instytucjom upoważnionym z mocy prawa.
7. Pana dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.
8. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
9. Dane osobowe będą przechowywane przez okres nie dłuższy, niż jest to niezbędne w celu realizacji prawnych działań.
Imieniny
20 Października 2018
Sobota
Imieniny obchodzą:
Budzisława, Irena,
Jan Kanty,
Kleopatra, Wendelin,
Witalis
Do końca roku zostało 73 dni.
Sonda
Z internetu najczęściej korzystam w:
  
Statystyka
Użytkownicy: 2
Newsy: 1139
Odnośniki: 101
odwiedzających: 4287461
Gościmy
Aktualnie jest 66 gości online